CARE MIRACLE ELIXIR

Čuda se događaju … Smanjuje oštećenje kose do 80%*. Kosa je dvostruko mekanija.

Vi ste više od profesionalnog frizera; vi ste terapeut. I volite ugađati svojim klijentima, brinući se o njima najbolje što možete. Osmijeh na njihovim licima kada prstima prolaze kroz svoju mekanu i sjajnu kosu nema cijene. Zbog toga je Keune razvio Miracle Elixir, duboko njegujući, obnavljajući tretman koji je savršen za oštećenu i kosu pod utjecajem stresa. Nakon prilagođenog i jedinstvenog Miracle Elixir tretmana na bazi keratina, unutrašnje oštećenje vlasi obnovljeno je za do 80%* i kosa je dvostruko mekanija.

* Unutrašnja zaštita do 80%, nakon dvije aplikacije. Bazirano na DSC instrumentalnim testiranjima.

BOOSTER, Sastoji se od najsofisticiranije keratinske mješavine (keratina, hidroliziranog keratina, oksidiziranog keratina, vode) koja, zahvaljujući tehnologiji zatvarača, oponaša prirodni keratin u kosi te obnavlja oštećenu vlas iznutra i izvana.

Kombinirajte Miracle Elixir Concentrated Keratin Booster sa maskom za kosu za određenu namjenu, kaorješenje za problem svakog tipa kose. Nakon tretmana, uživajte u kosi koja je sada zdravija, mekša i sjajnija

nego ikada prije. Ovaj jedinstveni Miracle Elixir tretman na bazi keratina rezultira: Redukcijom unutrašnjeg oštećenja vlasi do 80%* Kosom koja je dvaput mekša nakon samo jedne primjene!

* Unutrašnja zaštita do 80% nakon dvije aplikacije. Bazirano na DSC instrumentalnim testiranjima.

SPREJ, Luksuzni sprej na bazi keratina, za kućnu upotrebu,produžuje rezultate profesionalnog Miracle Elixir tretmana. Pomaže u održavanju početnog nivoa mekoće koju kosa ima nakon provođenja tretmana, čak nakon 5 pranja šamponom.

Keratin obnavlja, oporavlja i štiti strukturu vlasi, Quat polimeri poboljšavaju raščešljavanje kose, Kokosovo ulje hidratizira vlas iznutra i izvana.