Najveći Keune frizerski događaj godine

Jedna od najpoznatijih svjetskih stilistica za kosu, ILHAM MESTOUR , Zagrebu je priredila spektakl za pamćenje. Iva Leko, Ella Dvornik i Kristina Šalinović zablistale na Keune beauty revijama na ovogodišnjem Hairstyle News festivalu.

Zagrebački Plaza Event Centar proš-log je vikenda ugostio najveći fri-zerski festival u Hrvatskoj i regiji - Hairstyle News festival 2018. Brojni posjetitelji imali su priliku doznati sve o najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, najpopularnijim bojama za kosu, inovativnim profesionalnim proi-zvodima i opremi za frizerske salone, kao i vi-djeti svoje frizerske uzore na djelu.


Jubilarno, 15. izdanje festivala, prošlo je u znaku velike frizerske zvijezde Ilham Mestour, koja je ovom prilikom prvi put gostovala u Hrvatskoj. Tijekom bogate dvadesetogodišnje karijere Ilham je surađivala s mnogim slavnim osobama, od svjetski poznatih modnih dizajne-ra do celebrityja kao što su Valentino, Gucci, Rick Owens, Max Mara, Givenchy, Azzedine Alaia, Calvin Klein, Agent Provocateur, Naomi Campbell, Imaan Hammam, Doutzen Kroes i mnogi drugi.

Jedna od najslavnijih svjetskih hair stilistica i globalna Keune Haircosmetics kreativna direk-torica pokazala je zavidno umijeće friziranja i stiliziranja u sklopu dvije održane revije - Beyond True Beauty i Street Salon. Show je otvorila revija Street Salon koja je inspirirana razigranim i otkačenim stilom svjetskih modnih metropola, s trendy frizurama, najnovijim tehnikama šišanja i originalnim bojama za kosu, a na najbolji način iznijele su ju dvije popularne influencerice i trendseterice - Ella Dvornik i Kristina Šalinović. Frizeri i međunarodni edukatori Keune akademije - Mirka Vrbanić Čorak, Tea Martina Kraševac Furlan, Tanja Kuštović i Marija Gelenčir - prikazali su kako nastaju najtraženije frizure s ulice te kako uskladiti boju kose s raspoloženjem pomoću novih Keune Limited Edition nijansi, posebno kreira-nih za podizanje raspoloženja.

Muškarci su došli na svoje kada se poznati zagrebački brijač i frizer Marko Šimunović, vla-snik Polyboya, jednog od najoriginalnijih frizer-skih salona u Zagrebu, i jedan od inicijalnih začetnika barber pokreta u Hrvatskoj, inače Keuneov ambasador, popeo na veliku pozornicu s Keuneovim međunarodnim edukatorom Matevžem Firštom kako bi ekskluzivno predsta-vili kompletnu novu mušku kolekciju 1922 by J.M. za njegu, styling i bojenje kose i brade.Publiku je oduševila spektakularna svjetska premijera avangardne Keune kolekcije Beyond True Beauty pod nazivom “Lost in Perfection”, posvećena umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice, a Ilham ju je predstavila zajedno s Mar riet Gakes, globalnom Keune Haircosmetics kolor direktoricom.

Ekstravagantni hairstyling, originalne boje i nevjerojatna izvedba oduševili su brojne posjetitelje, a kao glavna zvijezda revije zasjala je prelijepa Iva Leko. Za cjelokupni styling pobri-nula se hrvatska modna dizajnerica Marina Matić, a za make up Ivana Bilandžija Billy.