SENZI AKADEMIJA

Najnoviji svjetski trendovi šišanja i bojenja više nisu rezevirani samo za London! Priključite se dvodnevnoj edukaciji i saznajte sve tajne zanata svjetski poznate frizerske akademije SENZI.

Senzi pristup preciznom šišanju temelji se na snažnim osnovama primarnih oblika i tehnika, koje vas vode na put pun dinamike, razloga i funkcije. SENZI promovira INDIVIDUALNOST. Senzi misija je podići svijest da se kreativnim razmišljanjem stvara bezvremenski izgled. “Vjerujemo da se samo učenjem trendova ili nekoliko tehnika za repliciranje, saloni mogu osjećati vrlo ograničeno, što se svakako odražava na njihovo samopouzdanje.”

Giammarco Amaroso

Osnivač & Kreativni direktor

S više od desetljeća iskustva u industriji, izvorno iz Italije, Giammarco je bio dio svjetskih akademija kao što su Vidal Sassoon i Mazella & Palmer. Giammarco je uvijek u potrazi za trenutno relevantnim referencama i činjenicama, istražujući ih i eksperimentirajući, kako bi postigao ravnotežu između kose, ljepote i individualnosti. Konstantno pomiče vlastite granice ne bi li potaknuo svoju kreativnost, prožimajući umjetnost i finoću kroz čitav svoj rad. Njegov “izvan kutije” način razmišljanja čini Giammarca pravim vizionarom.

Claire Turner

Direktorica za bojenje

Claire je bila voditeljica za bojenje dvije vodeće londonske frizerske akademije, Vidal Sasoon i HOB Academy. Podučavana od strane svjetski poznate Annie Humphreys, Claire je usredotočena na dijeljenje svojih znanja, tehnike i strasti s drugima. Njezina uloga u seminarima bojenja varirala je od predavanja na početku karijere do akademskih tečajeva, kolekcija i show-ova. Renomirani svjetski časopisi se, zbog njenog jedinstvenog pogleda na boje, upravo njoj obraćaju za svoje publikacije. Danas je Claire ponosni osnivač TINTED akademije i ravnateljica SENZI odjela za boje.

Partneri:

Ivan Jagarčec

Osnivač Kanso akademije

Početak frizerskog školovanja započeo je 2000. godine kada upisuje frizersku školu u Zagrebu. Istovremeno potpisuje ugovor o naukovanju u tada najboljoj akademiji i salonu u regiji - Monalisa International. Nakon godina u Monalisa Internationalu, prelazi u ZGAT, gdje nakon samo godine i šest mjeseci radi kao samostalni frizer. Prvu priliku kao edukatora dobio je upravo u ZGAT akademiji. Svoje znanje je mogao podijeliti s frizerima iz cijelog svijeta putem seminara i kolekcija. S velikom željom stvaranja jakog brenda i tima, odlazi iz ZGAT-a te otvara salon Kanso. U samo godinu dana, tim od troje ljudi proširen je na 6 te nastavlja s daljnjim zapošljavanjem i razvojem tima. U veljači 2019. godine priređuje otvorenje salona i akademije u potpuno novom prostoru te nastavlja s razvojem salonskog osoblja i privatne akademije. Frizerski put započinje upisom u srednju frizersku školu te iste godine odlazi na naukovanje u frizerski salon i akademiju Monalisa International. Također, nakon vrlo kratkog vremena započinje s održavanjem edukacija u njihovoj akademiji, prvenstveno seminara i regionalnih tečajeva. Nakon 10 godina provedenih u Monalisa International pridružuje se ZGAT salonu koji ubrzo postaje i akademija. Tamo provodi 11 godina radeći u salonu i akademiji, sudjelujući u seminarima i stvaranju kolekcija. 2017. godine, zajedno sa suprugom, otvara Kanso. U veljači 2019. godine priređuje otvorenje salona i akademije u potpuno novom prostoru te nastavlja s razvojem salonskog osoblja i privatne akademije.Marina Bukovac Jagarčec

Osnivačica Kanso akademije

Marina Bukovac Jagarčec

Frizerski put započinje upisom u srednju frizersku školu te iste godine odlazi na naukovanje u frizerski salon i akademiju Monalisa International.Također, nakon vrlo kratkog vremena započinje s održavanjem edukacijau njihovoj akademiji, prvenstveno seminara i regionalnih tečajeva.Nakon 10 godina provedenih u Monalisa International pridružuje se ZGAT salonu koji ubrzo postaje i akademija. Tamo provodi 11 godina radeći u salonu i akademiji, sudjelujući u seminarima i stvaranju kolekcija. 2017. godine, zajedno sa suprugom, otvara Kanso. U veljači 2019. godine priređuje otvorenje salona i akademije u potpuno novom prostoru te nastavlja s razvojem salonskog osoblja i privatne akademije.