O Akademiji

Izvrsnost i stručnost frizerske edukacije naš je cilj!

KEUNE AKADEMIJA je dio kompanije Keune Adriatic, podružnice nizozemske kompanije Keune Haircosmetics koja proizvodi visokokvalitetnu Keune kozmetiku za kosu.

Sam prostor Akademije proteže se na 250m2 i profesionalno je opremljen za edukativne misije, razmjene iskustva i znanja te unapređenje frizerske izvrsnosti.

Međunarodno certificirani Keune edukatori: Mirka Vrbanić Čorak, Tea Kraševac Furlan, Matevž Firšt, Tanja Kuštović, te Ante Šimundić i Marija Ašenbrener Gelenčir, svakodnevno održavaju stručne seminare prenoseći svoje profesionalno znanje i iskustvo iz različitih područja frizerske struke.

Keune Akademija ostvaruje dugogodišnju uspješnu suradnju sa svojim Keune ambasadorima: Stevo Hair Academy, Idea Academy. Keune Akademija godišnje održi preko 250 stručnih seminara: workshopova i look & learn seminara pod vodstvom domaćih i svjetskih edukatora. Osim što su seminari i radionice tematske, prilagođene su i za određeni stupanj znanja i iskustva koje pojedine polaznice imaju. Najtraženije su stručne radionice i seminari iz: osnovnog i naprednog bojanja, iz kreativnog bojanja na kojima se uče različite tehnike i najnoviji trendovi u bojanju, zatim seminari i radionice tehnika šišanja za žene i muškarce te najnovije tehnike izrade stylinga. 

Keune Akademija nudi i uslugu konzultacije frizerima. Za mlade frizere, tek izašle iz škole i za one koji žele obnoviti svoje stručno znanje,

Keune Akademija nudi stručni trotjedni seminar. Nakon svake edukacije polaznicima seminara Keune Akademija uručuje određeni certifikat.

Osim što prenosi znanja o proizvodima, korištenju frizerskih alata, o najnovijim inovacijama u frizerskoj struci, Keune Akademija prati i najnovije trendove na svjetskoj frizerskoj sceni kao što su Trendovi Londona, Salon International i trendove kolekcije Keune, za predstojeću sezonu.

Međunarodni edukatori Keune Akademije nesebično dijele svoje vještine i znanje generacijama frizera, stoga ih potražite!

Facebook Keune HrvatskaFacebook Keune Akademija