Proizvodi – So Pure

100% biljni sastojci

So Pure Natural Balance linija nastala je nakon dugogodišnjeg istraživanja. Biljni ekstrakti i eterična ulja jedini su aktivni sastojci. So Pure koncept temelji se na znanju o fitoterapiji, aromaterapiji i homeopatiji. So Pure Natural Balance proizvodi obogaćeni su organskim eteričnim uljima. Filozofija proizvoda fokusirana je na poboljšanje općeg stanja kose i bazira se na 100% biljnim sastojcima. So Pure Natural Balance proizvode čine više od 30 biljnih ekstrakata i eteričnih ulja. So Pure proizvodi ne sadrže parabene i sulfate..

Recover

So Pure Recover, za obnavljanje njegu i učvršćivanje oštećene kose iznutra i izvana.

Exfoliating

Perut je svakodnevna pojava i problem mnogih pojedinaca. So Pure Exfoliating proizvodi rješavaju problem peruti.

Ulje čajevca kao ključni sastojak uklanja perut i sprečava njen ponovni nastanak.

So Pure Color

So Pure Color je blaga trajna boja za kosu 100% bez amonijaka i parabena.

Cooling

Vrlo blaga i prirodna njega za sve tipove kose. Osvježava vlasište a kosu čini mekom i sjajnom. Bogata mješavina peperminta u kombinaciji s organskim eteričnim uljima ružmarina opušta kosu i vlasište. Rezultat je povećana energija tijela i duha.

Energizing

Vrlo blaga i prirodna njega za sve tipove kose. Stimulira prokrvljenost vlasišta i potiče rast kose. Bogata mješavina organskih eteričnih ulja đumbira i limuna osvježava vlasište. Biotin sprečava ispadanje, daje veći volumen i jača kosu. U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.

Moisturizing

Vrlo blaga i prirodna njega za suhu i oštećenu kosu. Bogata mješavina organskih eteričnih ulja Ylang - Ylanga i Palmarose daju senzualnu aromu. Hidratantna svojstva ulja Palmarose obnavljaju oštećenu kosu. Maslinovo ulje i Shea maslac obnavljaju prirodnu hidrataciju, sjaj kose i vlasišta. Cvjetna senzualna aroma orijentalnog Ylang - Ylanga blagotvorno djeluje na tijelo i duh. Šampon je također prikladan i za obojanu kosu. U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.

Calming

Vrlo blaga i prirodna njega za sve tipove kose. Selekcija specijalnih organskih eteričnih ulja u kombinaciji s ekstraktom kamilice blagotvorno djeluje i opušta vlasište. Za njegu, veći volumen i sjaj kose. Kamilica i lavanda su osnovne komponente. Odmor i relaksacija ključne su komponente prilikom upotrebe So Pure Natural Balance Calming proizvoda. U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.

Color Care

Osnovni sastojci Natural Balance Color Care asortimana su ekstrakt suncokreta i organska eterična ulja jasmina i sandalovine. Color Care asortiman proizvoda osigurava postojanost boje, iznimnu njegu i prekrasan sjaj. Specijalna orijentalna aroma daje opuštajući učinak.U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje.

Styling

Kompletan asortiman proizvoda za završni styling koji osiguravaju dugotrajan i prirodan izgled frizure. Svi proizvodi iz So Pure Natural Balance Styling asortimana prikladni su za sve tipove kose i izradu svih stilova frizura. Sadrže prirodnu voćnu aromu naranče i Palmarose.U formulaciji proizvoda nalazi se certificirano Arganovo ulje. So Pure proizvodi ne sadrže parabene i sulfate.

Ostali