StreetSalon aplikacija

KEUNE HAIRCOSMETICS LANSIRAO STREETSALON, PRVU DIGITALNU INSPIRACIJSKU PLATFORMU ZA FRIZERE.

(U SOEST-u, 13.04.2017.) Tvrtka Keune Haircosmetics danas je najavila lansiranje Street Salon-a, editorijalne, pomno organizirane digitalne platorme s visoko kvalitetnim video tutorijalima za profesionalne frizere. Platforma je dostupna na svim uređajima te prikazuje osnovne načine na koje frizeri traže inspiraciju i bruse svoje umijeće.

Street Salon je inspiracijska virtualna platforma za frizere. Donosi vam je Keune Haircosmetics tim. Street Salon pruža nov, radikalan pristup kako bi se frizeri počeli baviti inspirativnim sadržajem i kako bi mogli ponuditi video i foto tutorijale koje je jednostavno pratiti. Zajedno sa street-style fotografima iz cijelog svijeta, glavna urednica i svjetski poznata stilistica za kosu Ilham Mestour organizira najbolje street-style frizure, donoseći ih direktno u salone putem digitalnih uređaja. 

“Zajedno sa Ilham i street style fotografima širom svijeta, izlazimo na ulice glavnih gradova mode širom svijeta i prikupljamo najcool frizure-šišanja i bojanja. Tada inspiraciju donosimo direktno u salone u obliku umjetničkih video tutorijala i ostale editorijalne inspiracije.”

Na platformi stilisti mogu uživati u novim sadržajima editorijala, video i foto tutorijale svakog dana. Također mogu pohraniti najomiljenije frizure, sastaviti impresije (moodboard-ove) i dijeliti vlastite kreacije. Styling tutorijali dostupni su svim korisnicima dok su tutorijali šišanja i bojanja dostupni nakon kreiranja besplatnog korisničkog računa. StreetSalon se lansira na StreetSalon.com i svim mobilnim uređajima putem ekskluzivne aplikacije.

O TVRTKI KEUNE Tvrtku Keune Haircosmetics 1922. godine osnovao je mladi Nizozemski farmaceut Jan Keune koji je flaširao svoj prvi proizvod u vlastitoj ljekarni u Amsterdamu. Danas je Keune profesionalni brand za njegu kose dostupan u više od 70 svjetskih zemalja a kompanija je još uvijek u obiteljskom vlasništvu i vode je članovi obitelji Keune. Keune proizvodi razvijeni su i kreirani pažnjom, ljubavlju i strašću, u Soestu, Nizozemskoj. Keune proizvodi za njegu i bojanje kose koriste se isključivo u frizerskim salonima i dostupni su jedino putem ovlaštenih distributera.